Valpesøknad

Betingelser


Det koster 35 000 kroner for en valp fra oss. Beløpet skal være innbetalt i sin helhet 1 uke før valpen er leveringsklar. 

Kennel Saschi vil alltid  ha førsterett på valg av valper til videre avl uavhengig av ventelister. For at vi skal kunne fortsette utviklingen av denne fantastisk nydelige rasen er dette helt nødvendig for vårt avlsprogram.


Vi  kan ikke  garantere for hverken kjønn eller farge på valpen. Det viktigste for oss er at valpen passer dere!. 

Kun i helt spesielle forhold og situasjoner vil vi ta spesielle hensyn til ønske om kjønn og pelstype  som krever det for eksempel ved allergi ect.


Vi forbeholder oss derfor retten til å heve avtalen om valpekjøp helt frem til valpen forlater oss dersom vi føler at det vil være til valpens beste. Vi vil da refundere kjøpssummen i sin helhet hvis den allerede er innbetalt. Alle valpekjøpere må garantere at ingen av våre Labradoodle-valper blir omplassert uten at vi er kontaktet og gitt mulighet til å ta valpen tilbake.


Alle valper selges med avlssperre. For avlshunder gjelder egne betingelser.


Dette står i våre kjøpskontrakter.Ønsker du valp fra Kennel Saschi kan du sende oss en epost til post@kennelsaschi.no eller bruke vårt kontaktskjema her.